back to work!

Nu har jag precis kommit till jobbet efter att ha varit i Örebro kl sju imorse och gjort en felsökning på min bil som inte gick igenom besiktningen. blö! Allt detta pga att jag var med om en olycka 2010 och körde av vägen, då pajade endel stuff. Känns så onödiga pengar, bilen rullar ju skit bra som de är. Tur att försäkringsbolaget finns som kan hjälpa en på traven när olyckor händer.

men men.. nu ska jag fortsätta sitta vid datorn och knappa in bilder. Känner på mig att det kommer bli en låååång dag. Själklart när det är kanon väder utanför fönstret. hej svejs!






Lyckad fredag

Igårkväll var den bästa på väldigt länge. Saknat min Martina mycket. Vi hade så sjukt kul. Lite förfesten styrde vi själva körde våghals och vi fick höra roliga storys av varandra jag skrattade så jag fick kramp i magen. Vi passade även på att klippa varandra. Väldigt skönt att fräscha till det. Vart mycket nöjd så tack för hjälpen sötnos! Senare mot kvällen vart det strömpis där vi träffade upp Matilda. Mycket trevligt hade vi. Tack för en kanon kväll tjejer! :)<3

Idag har jag bara legat i min älsklings säng hel dagen. Kollade ikapp lite grann på bigbrother också. Klockan fem vart det frukost. Bättre sent än aldrig ;) just nu ligger jag fortfarande i älsklings säng medan han och hans bror kollar på hockey såklart, så funderar starkt på att åka hemåt snart och göra min älskade mamma sällskap eftersom min pappa tydligen är ute på puben ikväll? Haha!



Börja blogga igen?

Hejochhå! Det var ju inte direkt igår man bloggade.
Sitter här på morgonkqvisten och väntar på att hemsidan ska ladda upp. Så jag tänkte varför inte slänga in ett logginlägg medans jag sitter här och väntar.

Dagarna flyter på men jag önskade tiden kunde gå lite snabbare trots att det går fort som det är. För i mitten på Juni ska jag och Emil flytta ihop. Vill bara flytta in NU! Har köpt så sjukt mkt grejer. Var på ullared i onsdags och köpta massa skit som är nödvändigt. Ska hämta en Tv-bänk på tisdag som sedan ska målas. Jag har stora högar med grejer överallt nu känns det som, Rörigt!

Gårdagen plockade jag med mig Cicki hem efter jobbet. Vi käkade lite luch och sedan klippte jag henne :)
Men... idag är dagen jag har sett fram emot. Det är Fredag och jag ska åka till Örebro och umgås med min fina vän Martina. Vi ses inte alls för ofta längre sen vi tog studenten eftersom man nu jobbar på två olika håll. Så jag ser verkligen fram emot denna kväll, ska bli så kul! Ska klippa varandra, ut och äta och sedan liten krogen runda. Toppen Fredag, hoppas bara på bra väder nu! :)






»Namn: [Emmelie Gylling]
ȁlder: [19]

»Om mig: [Jag är en sprallig och glad tjej med kort stubin som också är väldigt envis. Jag älskar att resa och dansa. Jag tycker ärlighet är viktigt, säger hellre en sanning som svider än att ljuga. Jag har precis tagit studenten som frisör. Jag har världens bästa familj som jag älskar högst av allt. Har vänner som ligger mig varmt om hjärtat och har världens underbaraste pojkvän. Här kan du läsa lite om mitt liv i text och bilder, i´am who i´am, take it or leave.]