Still sick end boring!

img_0574 (MMS)

Allt jag gör är..... ATT SOVA! :) Ursch hur länge ska detta hålla på egentligen ;o
sjuuuuuk

Dålig på att skriva, kan man verkligen säga. Men jag skyller lite på att jag inte har så mkt att säga eftersom jag legat hemma hela denna vecka. Har blivit genom förkyld, snorar som satan, hostar slem och infekterade öron. Så jag kan inte påstå att jag är på topp!

Anledningen att jag är vaken just nu är för att min gammla lärare ringde mig. Jag ska ha mitt frisör delprov på lördag och dem hjälper mig på skolan att hitta en modell. Jag har kanke själv hittat en så är därför nu uppe för att åka och kolla så hennes hår stämmer inom kraven som krävs. Vilket lärarna måste veta innan klockan ett. Känns fett tungt att göra prov när man mår såhär men det får gå. Som tur är är det bara några få timmar :)Fullt upp!

Idag har man haft något att göra exakt hela tiden. Jobb 7 - 17 Sedan vart det att åka och handla mat. När jag kom hem packade jag in alla matvaror och började lagat mat. Det vart pannbiff och potatis vilket tog en och en halv timme. Så är precis klar nu och har ätit och plockat undan efter mig. Slängde in en tvätt efter maten och nu ska jag slänga mig in i duschen, packa väskan och åka och hämta älskade Emil på jobbet.

Så hej svejs! :)Sluuurp!! :)

img_4812 (MMS)

Sluuurp!! :)
inte mkt bloggande

jag har typ försvunnit lite här ifrån min blogg. Har egentligen inte så väldigt mycket för mig men har ändå inte riktigt blivit av att blogga bara. Det där går ju i perioder. Just nu jobbar jag på Silkflower om dagarna tills i november. Så jag har nu ca två månader på mig att söka nytt jobb. Kollar runt för fullt men mina tankar står till med vad jag egentligen vill jobba med. Jag vet att det inte behöver betyda föralltid det jobb jag söker men känns ändå som det. Det känns som ett stort val, ett stort beslut. Känner mig lite kluven i det sammanhanget.

Just nu sitter jag i sängen och ska lägga mig och sova för Emil sitter och kollar på fotboll, vilket jag ehm inte är såååå förtjust i direkt. Stör mig bara på ljudet ;) Sen börjar man ju tidigt i morgon också. Nu säger jag godnatt! :)

»Namn: [Emmelie Gylling]
ȁlder: [19]

»Om mig: [Jag är en sprallig och glad tjej med kort stubin som också är väldigt envis. Jag älskar att resa och dansa. Jag tycker ärlighet är viktigt, säger hellre en sanning som svider än att ljuga. Jag har precis tagit studenten som frisör. Jag har världens bästa familj som jag älskar högst av allt. Har vänner som ligger mig varmt om hjärtat och har världens underbaraste pojkvän. Här kan du läsa lite om mitt liv i text och bilder, i´am who i´am, take it or leave.]