Sjuk IGEN!

I onsdags var jag hos läkaren och fick reda på mitt magprov. Det visade sig att jag har fått magkatarr igen och även ögonfluss. Allt känns skit jobbigt just nu. Men skönt att jag fått svar på allt. Fått en ögon salva och nu får jag helt plötsligt upp ögonen igen på mornarna, skönt! Blir där emot sjukt trött i kroppen av alla mediner jag tar för magkatarren, men som tur är så är kuren bara en vecka. Ser fram emot att bli frisk!Sitter just nu på jobbet. Snart är det lunch rast, äntligen har dubbel ont i magen. Surt att man inte kan äta vad som helst bara. Illa att äta mat utan någon smak.

Ett depprimerande inlägg idag, men så kan det va ibland! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör! :)Lördagens outfit

det var ett helsikes tag sen jag la ut en outfit, men det blir ju så när man jobbar på ett lager på veckorna och tar på mig mysis och sätter upp en toffs. snygg outfit att ta kort på liksom ;)

Men men.. här kommer lördagens outfit när vi var i marieberg :)fredagen är äntligen här

Veckorna bara rusar förbi samtidigt som man pustar ut när helgen äntligen kommer. Denna kväll har jag tagit in lugnet helt ensam. Mor och far har varit på något av en slags teater, medans lillasyster tillsammans med Hannah har roat sig. Jag har legat i tvsoffan hela kvällen. Kollat på idol, ätit god mat och sedan kollat på en film. Ganska skönt ändå men lite ensamt. Killen är ju ute och härjar ikväll.

Nähepp nu ska jag ta och lägga mig för att gå upp en skaplig tid i morgon och åka till Örebro för att unna mig något fint tillsammans med lillasyster och Hannah. Sedan hem för att färga mors hår innan älskling kommer :)
Godnatt på er! :)

»Namn: [Emmelie Gylling]
ȁlder: [19]

»Om mig: [Jag är en sprallig och glad tjej med kort stubin som också är väldigt envis. Jag älskar att resa och dansa. Jag tycker ärlighet är viktigt, säger hellre en sanning som svider än att ljuga. Jag har precis tagit studenten som frisör. Jag har världens bästa familj som jag älskar högst av allt. Har vänner som ligger mig varmt om hjärtat och har världens underbaraste pojkvän. Här kan du läsa lite om mitt liv i text och bilder, i´am who i´am, take it or leave.]