sleeeping

Jahooooppp.. då har man tydligen sovit i två dygn så man ej kan sova mer. Det är inte ofta man når den gränsen nu mera. Trött hur mycket man än sover men igårnatt hade jag verkligen PROBLEM! la mig halv tolv och vred och vände på mig och suckade och rullade runt och funderade. Jaadu där låg man tills klockan slog tre och inte fan hade man ens slumrat till en minut. Så idag vaknade jag klockan nio och var sesådär lagom normalt små seg men ändå ganska haj på att gå upp och göra något, förutom att gå till skolan såklart meeen.. sånt är man ju tvingad till nu mera och jag hade ändå inte mycket för mig så jag åkte trots allt till skolan.
   Hade Praktik i skolans salong idag eftersom jag haft problem med att få tag i min praktik plats. Han har haft semester och allt. Så fick vara i skolan :) Kände mig däremot inte riktigt i världen idag. Kände mig lite bakom flötet och lite lost! Så gick runt och pratade med massa lärare om vad jag missat och sådant sen åkte jag och pratade med min praktik plats. Han vart glad av att se mig. Var mer än kul att han hade saknat min hjälp. Han hade väldigt mycket att göra och hann inte andas sa han. Så han vart lite besviken att jag bara skulle komma på torsdagar och inte mer. Men men det blir fler dagar längre fram emot slutet av trean. Då blir det både torsdagar och fredagar :)

När jag hade pratat med min "chef" så åkte jag och köpte mig en kycklingrulle och fiskade upp lillasyster och hanna på vägen som ville med hem. När jag kom hem vart det soffan som vanligt och bara chilla. Sen drog man hit Robert som kom på besök. Vi har nu nyss kollat på idol och snart får man också resultat av vilka som blir till fredags finalen :)

Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli riktigt skönt att glöma veckan som gått och försöka på nya tag på nästa vecka. Känner mig faktiskt lite bättre. Är inte som en zombie längre vilket bara är sååååå skööönt! Men ska verkligen inte säga något positivt här, kan ju bara vara så att jag inte är så trött för att jag i stort sett sovit sen måndags? hmm..

Här kommer en låt som hjälpt mig igenom en jobbig vecka..
orkar inte :(

nu vet jag snart inte vart jag ska ta vägen längre..
kom inte upp ur sängen imorse och mådde så dåligt och mitt hjärta bara slog och slog och det gjorde så ont. Så var hemma ifrån skolan och så hör massa av sig och man får skäll för att man inte är i skolan av lärarna och så påstår dem att dem förstår min sjukdomsbild att dem förstår att jag mår dåligt, att jag inte kommer upp på mornarna. Men ärligtalat ni fattar tydligen inte ett jävla skit!!
Mitt hjärta gör hundra volter om dagen och allt jag känner är att jag springer maraton lopp och att jag försvinner ifrån omvärlden. Mina tankar försvinner och mina ögonlock sluts. Jag klarar inte av det här mycket länge till.
Mer mediciner och mindre ork. Säg inte att ni förstår för det gör ni inte :(  När ni själva har fått alla symptom i hela twar sjukdomen och hamnat på sjukhus för att ni varken kan röra på er eller andas då kan vi snacka om att ni förstår. Det gör bara så ont att folk säger att dem förstår men trycker ner än hela tiden. Jag har en max puls halva dagarna och orkar knappt röra mig. Min ork är minimal och skolan blir bara så mycket lidande hur mycket jag än kämpar så är det ingen som tror mig. Dem tror att jag skiter i allt vilket inte alls fallet är. Jag gör mitt allra bästa i den situationen jag är i :(
   Allt jag bara vill är att få bli frisk och må bra igen och få röra på mig. Saknar dansen så himla mycket. Det betyder så mycket för mig och så får man inte :(filmkväll

Har haft en lugnt helg med lillasyster. Hade filmkväll både igårkväll och ikväll.
Igår kollade vi på the bounty hunter, ? & the last song
Ikväll kollade vi på Remember me, a walk to remember, eurotrip & letters to juliet.
Så jävla bra filmer allehoppa. Imorgon blir det troligtvis mer film :)

I morgon är det söndag eller ah det är söndag nu om man ska tänka rätt, men säger att det är lördag eftersom jag inte lagt mig ännu. I övermorrn är det skolan igen. Vilket alltid är lika jobbigt. Måste sätta fart på studierna snart för nu är det inte länge kvar tills jag åker hem till Thailand. Ska bli skönt att komma till mitt andra hem. Saknar det som bara den. Saknar lilla tassani också. Ska bli skönt att komma bort och få en paous ifrån allt. Speciellt skolan.

Hur som helst nu är klockan mycket så nu blir det väl sängen. Godnatt!
Jennifer Rosengren<3

Till en mycket betydelsefull person i mitt liv:
Du finns alltid där för mig,
och jag vill att du ska veta att jag alltid finns där för dig,
Precis som du gör för mig.
Ring när du vill, Kom hit när du vill, smsa när du vill. Vad klockan är spelar ingen roll.
Du lyser upp mitt liv till det bättre och du gör mig så himla lycklig.
Hur ledsen jag än är så får du mig alltid att må bättre.
Utan dig skulle inget vara detsamma. 
Alla våra minnen tillsammans:
- Gran Canaria
- Powermeet
- Ullevi
- Uddevalla
- Västerås
- Borås
- Skövde
- Frimis
- Förfest i Laxå

Och en massa fler underbara minnen. Jag tänker aldrig släppa dig Jennifer Rosengren.
Tack för att du finns där för mig. 
 - JAG ÄLSKAR DIG SÅ OERHÖRT MYCKET!! <3
SM tävling

Jag vet att jag är världelös att skriva här för tillfället. Det var evighetersen. Inte ens skrivit sen jag var i Cypern. Har hänt en hel del sen dess.

1. Gran Canaria med Jennifer.
2. Skolan har börjat. (mindre kul)
3. Varit i Göteborg med Jennifer och Petra
4. Haft helt galna fest kvällar tsm med Jennifer
5. Min sjukdom har blivit värre.
6. Har fått utslag av min medicin.

Och mer saker som jag inte kommer på just nu..

Idag har jag varit i Västerås för att kolla på Jennifer när hon körde SM tävling. Ville vara där och heja på henne. Kom dit runt tolv. Hade kunnat varit där tidigare om jag inte hade varit så jävla sämst på att hitta. Körde ju fel ett antal gånger, så tillslut fick Jennifer guide mig från telefon :) tihih!
Det var ett riktigt mud race men jag tyckte gumman körde riktigt bra trots den leriga bannan. Hon nådde sitt mål och kom på en 10:de plats i SM totalt! Jätteglad för hennes skull :)
   Nu sitter jag här på mitt rum och funderar. Snart blir det sängen för det är ju trots allt en dag imorgon också.
En skoldag detsutom, not fun. 

»Namn: [Emmelie Gylling]
ȁlder: [19]

»Om mig: [Jag är en sprallig och glad tjej med kort stubin som också är väldigt envis. Jag älskar att resa och dansa. Jag tycker ärlighet är viktigt, säger hellre en sanning som svider än att ljuga. Jag har precis tagit studenten som frisör. Jag har världens bästa familj som jag älskar högst av allt. Har vänner som ligger mig varmt om hjärtat och har världens underbaraste pojkvän. Här kan du läsa lite om mitt liv i text och bilder, i´am who i´am, take it or leave.]