..

Det kommer inte hända så mycket här på minst två månader.
Så ni behöver inte besvära er att titta in..

kommer tillbaka på min födelsedag vilket är den 30 maj!
Hej så länge. Ta hand om er!
plugg plugg ;/

Tjuuhuu..

Im back! För tillfället i allafall ;) haha!
Nu sitter jag här hemma vid min data och sjunger med i musiken.
Mina lärare skulle på en kurs idag och dom kunde inte hitta någon vikarie så vi fick sluta klockan tolv idag, Skönt! :) Så jag tog halv ett bussen hemåt. Kom hem tjugo i två. Tog mig lite mat sedan kom älsklingen :) Han fick åka ifrån jobbet för att han har haft så himla ont i sin arm i några dagar, men idag fick han jätte ont så han fick åka till schytzer. Han hade fått tre knölar på ryggen så nerver var svullna ut till armen. så han fick knäcka en del. Tro mig det är inte skönt, jag vet. Jag har knäckt mig flera tals gånger. Det är inget man strävar efter direkt ;b Så han kom hit och vilade lite så fick jag träffa han en snabbis. Jag har så extremt mycket att göra i skolan så vi skulle igentligen inte ses förns på fredag och det kändes lite jobbigt så då fick jag träffa han nu :)

Medans älsklingen somnade i min säng så pluggade jag lite. Nu har älsklingen precis åkt hemåt. Så nu sitter jag här och pluggar igen.. Igår pluggade jag i fyra timmar non stop! urk..

Denna vecka blir det plugg plugg plugg. Sen får jag vila i helgen sen blir det plugg plugg plugg igen..
Jag kommer vara helt slut efter denna månad. :/


»Namn: [Emmelie Gylling]
ȁlder: [19]

»Om mig: [Jag är en sprallig och glad tjej med kort stubin som också är väldigt envis. Jag älskar att resa och dansa. Jag tycker ärlighet är viktigt, säger hellre en sanning som svider än att ljuga. Jag har precis tagit studenten som frisör. Jag har världens bästa familj som jag älskar högst av allt. Har vänner som ligger mig varmt om hjärtat och har världens underbaraste pojkvän. Här kan du läsa lite om mitt liv i text och bilder, i´am who i´am, take it or leave.]