Långdag :(

Då var det måndag igen och jag sitter just nu på engelskan. Har precis haft lite glosor. Det gick galant :) idag slutar jag värsta sent. Eller värsta och värsta, Jag slutar kvart över fyra och för att pendla så långt som jag gör så blir det ju sent. Har jag tur så är jag hemma till sex. Bussen går tjugo i fem så tänkte springa ner på stan och köpa mig en klänning till jul innan alla fina tar slut ;) var inne en snabbis på marieberg i fredags och köpte mig ett par skor. Såg då en massa fint i fönstrerna när jag passerade. Nu är engelskan slut så nu blir det att knalla ner till matsalen, får väl se vad det är för snusk idag ;b  tjaoo ..Kom precis utifrån & seriöst vad är detta för väder?! Jag blir tossig. Kan det börja snöa istället för att regna hela tiden eller? ;o Gick upp till mammas jobb ifrån bussen och vart blöt och kall. Sitter nu i askersund och väntar på att mamma ska sluta jobba så jag kan få komma hem någon gång. Har världens huvudvärk, mår illa och börjar bli hungrig och skapligt trött. Det värsta är ju att jag inte får slappa när jag kommer hem heller. För då blir det att plugga. Har färgprov imorgon. Ursch bara att tänka på det ger mig ännu mer ont i huvudet :(  Efter engelskan så hade jag småföretag. Efter småföretag så blev det f-kurs. Gjorde om min långhårsuppsättning lite grann och skrev mina reflektioner till min korthårsuppsättning. Hann dock inte skriva reflektionen till min långhårsuppsättning. Efter vi slutat hängde lina med mig ner till stan. Det blev en klänning ifrån Gina. Tänkte testa den när jag kommer hem. Trivs jag inte i den så lämnar jag tillbaka den på onsdag :) Sedan vart det att dra direkt till bussen som gick 16.38 och som sagt nu sitter jag här i askersund. Vill hem! :(Seg Söndag.

Hellu :) Denna dag har det inte hänt så mycket. Jag och älskling vaknade runt två men älsklingen vägrade gå upp. Han mådde inte så vidarns bra. Ont i halsen huvudet & näsan. ganska genom förkyld. Så han har legat i min säng och sovit nästan hela dagen. Medans han sov satt jag brevid och pluggade lite. Sedan gick jag ner och byggde ihop och målade pepparkakshuset :) en tradition vi gör varje år men i år gjorde jag det själv. Stora systern har ju flyttat och lillasystern var på RM. Jag lämnade halva som hon kan göra sen när hon känner för det. Sen när älsklingen orkat sig upp så åkte vi in till Askersund. Han snus var tydligen slut och det är ju katastrof ;) haha! Senare runt nio bärde det av till kumla och hämta älsklings arbetskläder och hämta lillasyster på kumla tågstation. Så jag kom precis hem. käkade lite chips alldeles nyss det var gott ;) men nu blir det att krypa ner till bäds och sova. Imorgon är det en ny vecka och jag har fem prov. YES! .. jag längtar, not!  
Kramkram Godnatt ! :)
Främmat :)

Hellu just nu sitter jag på lillasystersdata en liten svänings. Vi har främmat här hemma har precis ätit en massa mat.

Dagens meny ;)
Förätt; hummersoppa
Varmrätt; Oxgryta & ris
Efterrätt; Citron flamasch

Just nu låter vi maten sjunka in samtidigt som lilla rasmus sitter här och spelar mariokart på wii. Älsklingen sitter och kollar extremt. Jag tror han är lite sugen att köra själv faktiskt xD hur som helst snart blir det till efterrätten som min far har ägnat sig tid till att göra. Jag smackade dock förut och tråkigt att göra han besviken för allt jobb han lagt ner, men tyvärr så var den inte så vidarns. Men får väl se sen, lite kyla kanske gör susen ;) Den står nämligen ute och väntar ;b Ikväll är det robinsson men det blir att spela in det och kanske kolla på den någon annan dag. Jag vet inte riktigt om jag har lust att följa det i år. Det är så himla överskattat. Dom säger att det ska vara så hårt i år men jag tycker det är lika lamt och trist som förra året faktiskt. Så ikväll blir det att äta chäps och däpp med älsklingen. Samtidigt som vi kryper ner under en filt och kollar på en film som mor hyrde igår som jag då inte hann kolla på eftersom att jag fastnade i min blogg design igår.
Designat bloggen.

Jaha jah, då har jag äntligen fått ordning på min blogg. Satte mig vid datorn igår runt o1.oo och började filura. Jag gav mig inte förns klockan vart o5.oo då kände jag att nae nu får jag nog ge mig, och gå och lägga mig. Hade min data fungerat som den skulle så hade jag nog inte gett mig trots vad klockan var. Min data har nämligen fått virus så den laggar skapligt. Så idag ringde jag till min släktning som ska hjälpa mig med min data. Så just nu har jag ingen data. Så ja får låna min lillasysters data i helgen. Hon är på RM så det går ju bra tills vidare. När hon kommer hem kan jag dessvärre glöma att jag ens får sitta här en minut. Hon är verkligen i tonåren nu, helt data beroende. Man vet varken om hon är hemma eller inte. Hon visar sig inte utan för sitt rum. men men sådan var ju jag också ;b


»Namn: [Emmelie Gylling]
ȁlder: [19]

»Om mig: [Jag är en sprallig och glad tjej med kort stubin som också är väldigt envis. Jag älskar att resa och dansa. Jag tycker ärlighet är viktigt, säger hellre en sanning som svider än att ljuga. Jag har precis tagit studenten som frisör. Jag har världens bästa familj som jag älskar högst av allt. Har vänner som ligger mig varmt om hjärtat och har världens underbaraste pojkvän. Här kan du läsa lite om mitt liv i text och bilder, i´am who i´am, take it or leave.]