ganska segt

ujujuj det var ju inte igår jag tittade in här direkt. Ser att några av er fortfarande tittar in här ibland. Kul men måste vara besvikna att jag inget skriver. Har bara tappat lusten för tillfället och den har inte riiiktigt kommit tillbaka ännu. Ska försöka skriva någon gång i alla fall tills jag blir sugen att upptadera varje dag igen.

I helgen var det ju som alla vet Halloween så i lördags var det lite Halloween "aktiviteter". Jag, Jennifer, hennes kille och massa av hans grabbar var hemma hos dem (Jennifer&Emil) och festade lite. Sen gick vi till en krog i Karlskoga (Dem bor där). Kvällen var väldigt kul. Mycket dans och roliga människor som hade klätt ut sig hel galet. Det var kanon kul.

»Namn: [Emmelie Gylling]
ȁlder: [19]

»Om mig: [Jag är en sprallig och glad tjej med kort stubin som också är väldigt envis. Jag älskar att resa och dansa. Jag tycker ärlighet är viktigt, säger hellre en sanning som svider än att ljuga. Jag har precis tagit studenten som frisör. Jag har världens bästa familj som jag älskar högst av allt. Har vänner som ligger mig varmt om hjärtat och har världens underbaraste pojkvän. Här kan du läsa lite om mitt liv i text och bilder, i´am who i´am, take it or leave.]