sjuk,sjuk

Okej ärlig talat jag vet att det är väldigt nåra som orkar kolla in här nu mera för att jag är så himla dålig på att upptadera. Jag har helt enkelt inte så mycket att säga. Jag menar.. jag har varit hemma ifrån skolan i två veckor. Bara legat hemma och åmat mig. Sen nu är det sportlov. Allt jag gjort är att sovit och legat framför tvn och snorat. Har varit väldigt sjuk på sista tiden. Inte bara Twaren utan det har varit rejäl förkylning och feber. Twaren har jag ju tyvärr kvar. Ska göra mitt tredje läkarbesök den 10 mars. Så får vi se hur länge till jag ska hålla på med alla dessa mediciner.Sjuker.

Igår mådde jag så himla dåligt så jag åkte hem efter första letionen för jag höll verkligen på att falla ihop. Jag har också blivit genom förkyld på köpet så det gör ont i bröstet att andas. Imorse när jag vaknade mådde jag lika skit om inte ännu värre. Så det var ingen ide för mig att ta sig upp till skolan för det orkade jag helt enkelt inte. Sov till klockan ett. Sjuk skönt att sova och slippa vara vaken och vara i medvetande. Slippa känna att man har ont. Så försöker sova så mycket som jag kan. :)

Idag har det inte hänt så mycket. Älskling kom hem runt halv fyra. Han gick och la sig och sov och jag pluggade lite matte, Tills jag kom till ett tal jag helt enkelt inte förstod mig på. På kvällen blev det att kolla på let's dance. Äntligen var det Marcus tur att åka ut. Det var på tiden. Det var hans tur helt enkelt. Dom andra är bättre. Fast Willy kanske är sämre men han räknas ju tydligen inte. Han är ju tittarnas underhållare. Hur som helst. Efter Let's dance vart det att kolla på en film. Nu blir det att gå och lägga sig. Älsklingen ligger redan och sover. Nattinatti
bjuder på en underbar låt! :)
Skolan del 2

Det vart inte en så himla dålig dag i salongen i dag i alla fall som jag hade trott. Vi hade nämligen bara fem kunder inbokade på hela dagen. Men under dagen fick vi fyra dropp in kunder vilket var jättekul. Så jag fick en färg kund. Det gick jättebra och det var mycket kul :)

Tog 16.38 bussen hemåt sedan kom älsklingen och hämtade mig i Askersund. När jag kom hem var jag så sugen på något speciellt att äta men det fanns ju typ inget hemma kändes det som, så jag kände för att göra pannkakor idag igen ^^, hihi! Klockan nio vart det att kolla på House. Annars har det inte hänt så mycket mer. Kom ju hem klockan sex. Men nu blir det att sova. Skönt att jag slipper sova själv inatt.

Min älskling visade mig en ny låt idag. Den fastnade direkt. Me like..
Skolan

Nu sitter jag här i datasalen/Bibloteket i skolan. Är nere i Salong Oscaria hela dagen. Men vi har så lite kunder idag så idag har jag ingen kund. Vilket är jättetråkigt. Därför har jag inte så mycket att göra. Jag gick upp hit och tänkte skriva ut några sidor om digerdöden så tänkte jag skriva lite på det arbetet i vårat vilorum breve salongen. Dessutom behöver jag ha med det hem.

Jag sitter här och känner mig väldigt uppe i varv som vanligt. Hjärtat slår snabbt fast jag inget ansträngande gör. Har precis skrivit ett mejl tillsammans med min lärare till en lärare här på skolan som har hand om hissnycklarna. Jag har begärt en hissnyckel för jag klarar bara inte av att gå i dessa trappor. Jag får hjärtklappningar varje gång. Därför tar det evigheter för mig att komma upp för jag måste ta det lugnt. Jag hoppas det löser sig så jag slipper gå i alla dessa trappor och få så himla ont.

Men nu ska jag gå tillbaka ner till Salongen för nu har jag gjort det jag kom för att göra. Vilket var att skriva ut sidor om digerdöden.Hatart!

Dagens tillstånd, Inge vidare..
Jag var helt slut i morse. När mamma kom in och väckte mig så borrade jag bara ner huvudet i täcket. Allt jag ville var att bara ligga kvar men icke. Åkte med pappa in till Askersund men när vi kommit halv vägs så kom jag på att jag hade glömt mina mediciner så vi fick vända igen. Sen var det bara att ta bussen till Örebro 8.30 när jag klev av bussen i örebro så började skiten igen.. skolan. Om ni bara visste vad jag hatart. Det tar verkligen ut på mig. 

När jag hade slutat skulle ta tåget 14.58 till Hallsberg för att sedan ta bussen 15.35 men tåg fan var försenat så jag hade inget annat val än att typ gå springa till bussen för att hinna med den. Jag får ju inte ens anstränga mig. Det var nog bland det värsta jag har varit med om. Jag fick knappt någon luft och jag fick ett tryck på bröstet och mitt hjärta rusade som om jag var på väg att få en hjärtatack. Ursch aldrig mer säger jag bara. Men jag kände att jag inte hade något annat val, jag ville ju komma hem. Så är det när man bor som man gör så det typ bara går en buss hem.

Hur som helst.. när jag kom hem idag efter skolan vart det att göra lite pannkakor. Det var så himla länge sen så jag kände för att göra lite :) la mig sedan i soffan. Fick sedan en enorm huvudvärk så jag låg och små sov lite. Gick sedan upp och tog på mig mys. Sen gick jag ner igen då började 90210 :) och där efter the secret life of the american teenager. Men nu blir det att gå och lägga sig. Jag har fortfarande extremt ont i huvudet så det ska bli skönt att lägga sig ner.

Godnatt, hejhej!Läkarbesök i Karlsborg

Läget här är ju då inge vidare måste jag ju säga..
Jag mamma, pappa och älskling åkte till karlsborg för ett läkarbesök. Jag skulle på min andra läkar kontroll, men eftersom att min älskling inte heller mått någe vidare så fick jag den där känslan att jag kanske smittat ner honom. Så jag släpade med honom så min läkare fick ta en titt. Vi åkte halv fyra hemmifrån.
När vi kom till Karlsborg var det mamma som gick in först. Hon hade några prov svar hon skulle få reda på. Sedan var det min tur. Om man säger så här.. jag hade hoppats på bättre resultat. Jag har blivit ynka bättre sedan första kontrollen men inte mycket alls. Så jag fick ytterligare en medicin kur. Jag som var så glad över att snart vara medicin fri, så får man mer.
Den 24 feb ska jag ner igen och göra den tredje kontrollen. Även mamma & Robin ska med. Har inte medicinen gjort någon förbättring för min del så blir det att byta antibiotika.
När jag var klar var det älsklingens tur. Förlåt älskling är väl allt jag kan säga. Jag har nämligen smittat ner min älskling. Så nu har även han fått denna jobbiga sjukdomen Twar. Så nu går vi båda på en massa mediciner. Precis samma kur bara att jag ligger sex veckor före honom. Vi har dock inte samma symptom. Twar har så himla många olika. Älskling fick reda på Twaren mycket tidigare än jag så hans hann inte bryta ut lika mycket så förhoppningsvis blir han frisk fortfare än jag. Även om jag ligger sex veckor före. Jag har troligtvis gått runt med Twar i flera år fast jag inte vetat om det.

Twar är väldigt svår att upptäcka för läkare. Det är knappt några läkare som vet vad det är. Som tur är så är min läkare speciallist på den sjukdomen. Men när jag fick denna sjukdom för några år sedan så hade jag inte han som läkare. Det är detsutom väldigt många ungdomar som går runt med Twar fast dom inte vet om det. Jag var än av dom tills jag nästan hade alla symptomen och orkade helt enkelt knappt stå upp längre. Jag fick en massa olika mediciner av en massa olika läkare men ingen av medicinerna hjälpte det minsta. Symptomen är så alldagliga att man inte tänkter på de. Dom flesta ungdomar har mycket press på sig då blir man trött och väldigt deprimerad att man aldrig skulle kunna tänka sig att det var ett symptom på en sjukdom. Vilket var mitt fall.

Jag och älskling ligger mest hemma och sover hela dagarna. Största symptomet är ju trots alls trötthet.
Hur som helst..
det är som det är. Vi får ta det som det kommer helt enkelt. Jag vet nu att nästa läkarbesök ska jag inte ha så höga förväntningar. Jag trodde jag hade blivit bättre även om jag inte kände mig bättre. Jag antar att jag inbillade mig att det blivit bättre för att jag ville de så gärna. Det blir ingen träning för mig nästa vecka. Eller på hela månaden. Jag verkligen saknar dansen. Att bara ligga här hemma och slöa får mig att må lite dåligt. Men får man inte röra sig så får man ju inte. Inte för att jag hade orkat dansat i detta tillstånd direkt. Får ju hjärtatack av att bara gå tre trappsteg. Ursch det är lite otäckt.-Tro nu inte att du är smittad bara för att du träffat mig.
Så lätt smittas det inte. Det smittas igenom saliv.
Tänkte bara säga det liksom, som en trygghet. 
Hoppas ni som läser detta mår bättre än jag.
Hejhej! :)


»Namn: [Emmelie Gylling]
ȁlder: [19]

»Om mig: [Jag är en sprallig och glad tjej med kort stubin som också är väldigt envis. Jag älskar att resa och dansa. Jag tycker ärlighet är viktigt, säger hellre en sanning som svider än att ljuga. Jag har precis tagit studenten som frisör. Jag har världens bästa familj som jag älskar högst av allt. Har vänner som ligger mig varmt om hjärtat och har världens underbaraste pojkvän. Här kan du läsa lite om mitt liv i text och bilder, i´am who i´am, take it or leave.]